AQUA-CELL®

Aqua-Cell® is een tweecomponentenmembraan met uitstekende ademende eigenschappen en is 100% waterdicht. Met Aqua-Cell®, je voeten blijven droog en fris.

COOL&ME®

Cool&Me® is een technisch kenmerk dat voorkomt in specifieke Airtox-inlegzolen. Het systeem is ontworpen om de temperatuur te regelen en vocht te transporteren. Dankzij de unieke zeshoekige microkanaalconstructie van het systeem wordt zweet van je voeten weggevoerd en verdampt. Cool&Me® helpt oververhitting te voorkomen en verbetert de voethygiëne.

POWERBREEZE®

PowerBreeze® is een hightech textielsysteem dat zorgt voor een goede luchtcirculatie door alle lagen op het bovenste gedeelte van de schoen. Dankzij het verbeterde ademend vermogen krijgt u waarschijnlijk de hele dag drogere en frissere voeten.

StyroSoft®

StyroSoft® is een unieke schokdempertechnologie ontwikkeld door Airtox expert unit, LAB 32. StyroSoft®-zolen zijn zacht en veerkrachtig. StyroSoft® heeft een rebound-effect tot 64%. Het resultaat is een uitstekend loopcomfort.

WHITELAYER®

's Werelds lichtste en meest flexibele antiperforatielaag voor veiligheidsschoenen! Whitelayer® is uitzonderlijk flexibel en weegt slechts 32 gramS. Het is 55% lichter in vergelijking met andere antipenetratielagen van textiel. Het materiaal is ook vochtabsorberend.