AQUA-CELL®

Aqua-Cell® is een tweecomponentenmembraan met uitstekende ademende eigenschappen en is 100% waterdicht. Met Aqua-Cell®, je voeten blijven droog en fris.

COOL&ME®

Cool&Me® is een technisch kenmerk dat specifiek wordt gevonden Airtox inlegzolen. Het systeem is ontworpen om de temperatuur te regelen en vocht te transporteren. Met de unieke zeshoekige microkanaalconstructie van het systeem wordt zweet van je voeten afgevoerd en verdampt. Cool&Me® helpt oververhitting te voorkomen en verbetert de voethygiëne.

POWERBREEZE®

PowerBreeze® is een hightech textielsysteem dat zorgt voor een goede luchtcirculatie door alle lagen aan de bovenkant van de schoen. Met het verbeterde ademend vermogen krijg je waarschijnlijk de hele dag door drogere en frissere voeten.

StyroSoft®

StyroSoft® is een unieke schokdempertechnologie ontwikkeld door Airtox deskundige eenheid, LAB 32. StyroSoft® zolen zijn zacht en veerkrachtig. StyroSoft® heeft een rebound-effect tot 64%. Het resultaat is een uitstekend loopcomfort.

WHITELAYER®

's Werelds lichtste en meest flexibele antiperforatielaag voor veiligheidsschoenen! Whitelayer® is uitzonderlijk flexibel en weegt slechts 32 gramS. Het is 55% lichter in vergelijking met andere antipenetratielagen van textiel. Het materiaal is ook vochtabsorberend.